Julefrokost 2018

FROKOST:
Juleplanke:

  • 2 slags pølse med aioli
  • 2 slags ost
  • Fiskefrikadelle med hjemmerørt remoulade
  • Kartoffelsalat med soltørret tomat
  • Anderilette med grønkål
  • Julemedister med hjemmelavet rødkålsalat
  • Ris á l’amande
  • Alt serveres med: aioli, smør, fedtegrever, salat, brød.

PRISER:
• 5 retter for 145,-
• 6 retter for 160,-
• 7 retter for 175,-

AFTEN
4 retters menu:

Aften

Forretter:

  • Jordskokkesuppe: syltede jordskokker, sprød rugbrød, bacon og estragon
  • Ceviche af torsk: blegselleri, syltet og grillet pære, agurk og purløg
  • Gulerodstartar: rørt tartar af gulerod m. sesam, æbler, sennep, kapers og basilikum

Hovedretter:

  • Confiteret andelår: pastinak pure, stegte pastinakker, kål, appelsin og sauce
  • Bagt rødspætte: persille sauce, brasede kartofler, citron, granatæble og grønkål
  • Risotto: (vegetarisk) syltede og stegte svampe, blomkål, æbler, og kål. evt. tilkøb af steak kr. 140.

Dessert

  • Ostebræt: mandler kvædekompot og knækbrød
  • Kaffe panna cotta: pistacie nødder og syltede bær
  • Ris á l’amande på bådens maner

PRISER:
• 1 hovedret: 200.- 1 ret
• 2 retter: 300.- 2 retter
• 3 retter: 360.- 3 retter
• 4 retter: 400.- 4 retter (hvis der vælges to hovedretter, vil de ene blive lidt nedskaleret)

Vi giver en kop kaffe

til alle jer landkrabber, der vil følge vores nyhedsbrev, Flaskeposten. 🙂

Send din e-mailadresse her, så får du sidste nyt med "Flaskeposten" ca. en gang om måneden - og din billet til en kop kaffe.

Vi poster ikke spam, kun hygge og godt humør, gode tilbud og nyt om events med "Flaskeposten." Du kan nemt afmelde dig igen. Powered by ConvertKit